Nytt!.. Eller gammalt?Den här har nog legat klar hur länge som helst men den har aldrig kommit upp på bloggen. Tror det kan vara så att jag faktiskt inte är 100 & nöjd med den, så jag säger så här:

Tillfällig header.

Rep

Var på genrep inför en konsert vi ska snart. Först spelade vi "When september ends" och sedan körde vi igenom "Pachelbel" som vi ska spela utan för aulan när det är insläpp. Gick helt okej på "September". Men i "Pachelbel" tabbade jag mig lite i slutet. Jag tappade bort mig helt (men jag lyckades nästan komma in igen till sista tonen). Men i övrigt tycker jag att alla var jätte duktiga!

 

 


Mitt!
Köpte det här i Globen. Det är efterlängtat Hv Polo schabrak! :D

Älskar

Ni måste erkänna att det här soundtracket från en av många Black Beauty filmer är helt galet vackert!

Stor hiss till den!


Underbar


Fika

Igår var jag och fikade hos några kompisar. Vi firade min och två andras födelsedag. :) (Det var ungefär en vecka sedan jag fyllde år, så ni vet ;) )


Frida gästbloggar

Hellu alla!
nu säger isabelle att jag ska gästblogga! :S men har ingen aning om vad jag ska skriva som är så spännande. men kan i alla fall berätta att vi är i skolan och isabelle gick iväg så jag är helt alone här! :( men hon kommer säkert tillbaka.. hoppas vi ;) 
nu är hon tillbaka och är lite despirat, hon letar efetr sina `plugg papper`  

I alla fall, jag heter Frida Romare och jag är Issas kompis och har varit det sedan lekis. roliga år tillsammans har det varit. Hahaha och lite knasiga år tillsammans faktiskt! ;P kan berätta att Issa är inte någon vidare schaför. för hon har kört ner med fyrhjulingen i diket. och hon har kört in i en snödriva i 100 km typ, ;P med en spark! och jag satt på och Isaa körde. jag var livrädd! ;P haha!! så jag varnar er. ;)Dagens låt


Ni får ursäkta mig...

... men jag måste plugga lite, men ska försöka bloga om något roligt senare. :P

God natt

God natt alla läsare.
Nu ska jag snart krypa till sängs...


...eller, nja vi får se hur det går med den saken....

Änglar

 


Ursäkta dålig kvalité men datan vill inte samarbeta.

Planer

Snart hade jag tänkt att försöka gå ut till stallet och mocka åt Cherran. Inte så tilltalande då det är jätte kallt (enligt mig), men det är nog varmt i stallet. :P Ponnyn ska få vila idag och tror att jag ska fota lite. Men jag får försöka fota något som är inne, det är redan helt svart ute. :P

Kanske har någon av er läsare förslag på vad jag ska fota?Hästen i snön

Målade dem här målningen för ett tag sedan, blev rätt så nöd med resultatet. Jag använde mig av någon vattenbaserad färg som jag just nu inte kommer på vad den heter. Målningen tog lite mer än en timme att göra.


Före - efter (Issa har äntligen lärt sig photoshop)

Före


Efter


Ser någon någon skillnad? :P

Några enkla bilder


Ursäkta mig, men....

Min data tar livet av mig. (inte bokstavligt menat)

Jag försöker ladda upp mina bilder som jag tog idag och först och främst så vill den inte ladda upp bilden och sedan stänger den bara av sig! Alvarligt, den har gjort det tre gånger idag redan!

Jag hoppas att jag och min data kan bli sams igen senare, då kommer jag ladda upp bilderna, så häng kvar!

Jag var nyss i stallet och red lilla ponnyn. Hon var liiite seg idag, men det var jag också, haha. Red först ut med Vera och sedan red jag på volten. Fina ponnyn kändes ganska mjuk i slutet.

KRAM
Issa

Min dag

Hejsan på er allihopa.

Till en början red jag ut med mamma och en annan tjej i stallet. Vi red ut en sväng och jag red barbacka. Cherran var rätt pigg, men jag höll mig kvar i alla fall.

Efter det stolpa vi om i hagarna. Vi gjorde om till vinter hagar och tog en fika.

Efter det åkte jag på Us möte.

Och efter det köpte vi hamburgare och godis. Det är ju lördag! :D

 


Vad tycker ni?

Ska jag ha den här headern eller ska jag göra en ny?


Helu

Idag ska ponnyn få vila, som hon brukar göra på måndagar. Var precis ute och mockade åt henne. :P Har gjort så mycket mer, kör på en slappar dag idag. Gjort So lexan också, men sedan, ingenting!

Issa goes slapping.


Älskade ponnyn


R.I.P

R.I.P Hickstead

Idag dog den 15 åriga stjärnhästen Hickstead på banan efter han och hans ryttare precis hade avslutat sin ritt i Världscupen. Efter olyckan avbröts tävlingen och dom höll en tyst minut.

Klicka här om du vill veta mer

Favorit i repris

Slänger upp den här bilden igen. Vart riktigt nöjd med den, och den är nog min favorit av alla mina ritplatta målade bilder.

KRAM
Issa


Hejsan på er <3

Igår åkte jag och pappa till biografen och såg Tintin i 3D. Den var bra och spännande och den var snyggt gjord.  Sedan åkte vi till Mc donalds och åt hamburgare. :P Efter det åkte vi hem och titta på en film som gick på tv, tror den hette Marley och jag. Den var jätte bra, men väldigt sorlig i slutet, och för alla er som undrar, ja, jag grät. :P Haha, är lite blödig när det gäller djur.

Idag, klockan halv ett, red jag ut med en kompis, och sedan red vi på volten och jag körde lite enkla lösgöranade "saker". Cherran kändes rätt fin, mjuk och framåt.

NU ÄR JAG KLAR

Kanske inte är något speciellt, men jag har i alla fall jobbat med den. :P


Nej, jag ångrar mig....

... det här är dagens låt!Dagens låt

Hittade den här låten på youtube och älskade texten.
Brukar inte lyssna på Selena Gomez, men tyckte den här var bra.


RSS 2.0